+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

Produkte

Ti je këtu. : Shtëpia >Produkt >CBN

  • /img / hfd-c05-57.png
  • Furnizues për pluhurin CBN diamant me ngjyrë të zezë HFD-C05 me shkathtësi të mirë dhe aftësi vetëshprehjeje

Furnizues për pluhurin CBN diamant me ngjyrë të zezë HFD-C05 me shkathtësi të mirë dhe aftësi vetëshprehjeje

Ngjyra e zezë, formë këndore me shkathtësi të mirë. Aftësi e mirë vetë-mprehëse. Përdoret kryesisht për sistemet e lidhjes së rrëshirës dhe aplikimin e bluarjes me temperaturë të ulët si rrotat e bluarjes.

HETIM
  • Specifikimi

Na kontaktoni