+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

Produkte

Ti je këtu. : Shtëpia >Produkt >Pluhur sintetik diamanti industrial

  • /img / policrystaline_micron_diamond-72.jpg
  • Diamanti polikristalinë mikron

Diamanti polikristalinë mikron

Forma polikristaline e produkteve, të dhëna të ngushta të testimit të PSD-së, papastërti të ulëta dhe shpërndarje të mirë. showshtë treguar performancë e mirë me bluarjen dhe lustrimin e xhamit, materiale qeramike dhe materiale të tjera.

HETIM
  • SpecifikimiFoto

Nota

Përshkrimi

Disponueshmëria e madhësisë

HFD-MPB

 

Ngjyra e zezë, me aftësi të mirë të brishtë.

36-54, 35-45, 30-40, 20-40

22-36, 20-30, 15-25, 12-22

10-20,8-16, 7-14, 5-10

4-8, 3-6, 2-5, 2-4, 2-3

1-3, 1-2, 0-2, 0-1, 0-0.5Na kontaktoni