+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

Produkte

Ti je këtu. : Shtëpia >Produkt >Monokrilinë

  • /img / policrystaline_diamond.jpg
  • Diamanti polikristalinë

Diamanti polikristalinë

Forma polikristaline e produkteve, të cilat kanë aftësi të mirë vetë-mprehtësie. Ashtë një zgjedhje e mirë për të përmirësuar efikasitetin e bluarjes dhe për të mbajtur mjetet me jetë të mirë. Produktet përdoren gjerësisht në bluarjen e rrotave.

HETIM
  • SpecifikimiFoto

Nota

Përshkrimi

Disponueshmëria e madhësisë


HFD-MPB1

Forma polikristaline e produkteve, të cilat kanë

aftësi e mirë e vetë-mprehtësisë. Ashtë një zgjedhje e mirë

për të përmirësuar efikasitetin e bluarjes dhe për të mbajtur

mjete me jetë të mirë. Produktet janë gjerësisht

rrota bluarje te perdorura.

40/50, 50/60, 60/70, 70/80

80/100, 100/120, 120/140

140/170, 170/200, 200/230

230/270, 270/325, 325/400

HFD-MPB1
HFD-MPRNa kontaktoni