+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

Produkte

Ti je këtu. : Shtëpia >Produkt >Monokrilinë

  • /img / monocrystaline_diamond.jpg
  • Diamanti monokristaline

Diamanti monokristaline

Diamanti monokristal ka përfunduar, formë perfekte kristali, diafanitet i mirë, qëndrueshmëri të lartë dhe qëndrueshmëri termike. Suitableshtë i përshtatshëm për prerje, gota shpuese dhe bluarëse, qeramike, betoni etj.

HETIM
  • Specifikimi

Foto

Emri

Notat

Aplikimet

Disponueshmëria e madhësisë

   
Monokristal
Diamant

HFD1220

Diamant sintetik super cilesor, për të lartë
teknologji dhe kërkesë të lartë  aplikimet,
prerja, shpime etj.

16/18, 18/20, 20/25

25/30, 30/35 30/35

35/40 40/45, 45/50

50/60

HFD1230

HFD1240

HFD1260

HFD1280

HFD1290

Monokristal
Diamant

HFD3212

I përshtatshëm për sharrim dhe lustrim i ashpër i fortë
Materiale, gur bluarjeje, qeramika dhe qelqi,
një gamë e gjerë e aplikacioneve për bluarje.
60/70 70/80 80/100
100/120 120/140
140/170 170/200
200/230 230/270
270/325 325/400
400/500 500/600

HFD3213

HFD3214

HFD3215

HFD3216

HFD3217

HFD3218

Na kontaktoni