+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

Produkte

Ti je këtu. : Shtëpia >Produkt >Monokrilinë

  • /img / mesh_material_rvd.jpg
  • Materiali i rrjetës (RVD)

Materiali i rrjetës (RVD)

Produkte me sipërfaqe të ashpër dhe të mprehtë. Suitableshtë i përshtatshëm për lidhjen e rrëshirës, lidhje metalike, Lëndë gërryese të lidhjeve të qelqëzuara, mjete për plating, dhe aplikacione të tjera. Bluarje dhe lustrim në gur të çmuar, syzet, qeramika, gjysmëpërçues, guri etj.

HETIM
  • Specifikimi

Foto

Emri

Notat

Aplikimet

Disponueshmëria e madhësisë

   
Monokristal
Diamant

HFD1220

Diamant sintetik super cilesor, për të lartë
teknologji dhe kërkesë të lartë  aplikimet,
prerja, shpime etj.
20/30  30/35 30/40 
35/40 40/45 40/50 
45/50 50/60

HFD1230

HFD1240

HFD1260

HFD1280

HFD1290

Monokristal
Diamant

HFD3212

I përshtatshëm për sharrim dhe lustrim i ashpër i fortë
Materiale, gur bluarjeje, qeramika dhe qelqi,
një gamë e gjerë e aplikacioneve për bluarje.
60/70 70/80 80/100
100/120 120/140
140/170 170/200
200/230 230/270
270/325 325/400
400/500 500/600

HFD3213

HFD3214

HFD3215

HFD3216

HFD3217

HFD3218Foto

Nota

Përshkrimi

Disponueshmëria e madhësisë


HFD-C05

Jeshile, i përshtatshëm për lustrim guri, qeramike,  
guri natyror etj.
30/40 40/50 50/60 60/70
70/80 80/100 100/120  
120/140 140/170 170/200
  200/230 230/270 270/325
  325/400 400/500 500/600
600/800

HFD1211

 

E verdhe, i përshtatshëm për lustrim guri, qeramike  dhe etj.

HFD-MP10

Suitableshtë i përshtatshëm për lidhjen e rrëshirës, lidhje metalike,
Lëndë gërryese të lidhjeve të qelqëzuara, mjete për plating
dhe etj. Bluarje dhe lustrim në gur të çmuar,  
syzet, qeramika, gurët etj.
0-0.5  0-1 0-1.5  0-2
0.5-1 1-2  1-3  2-3  2-4  
3-5  3-6  4-6  4-8  5-10  
6-12  8-12 8-15  8-16
10-18  10-20  12-22 
15-25  20-30  22-36  
30-40 36-54  40-60  40-80
HFD-MP20
HFD-MP30

HFD-C20

E veshur
në 30%,
50%,
56%

Projektuar posaçërisht për kobalt, hekuri dhe bronzi
sistemet e lidhjeve.Shtresa e aliazhit të hollë Titaniumi është
formuar kimikisht në sipërfaqen e diamantit si një
brige për të sjellë me forcë matricën metalike në
sipërfaqe diamanti. Forcë e shkëlqyeshme e mbajtjes
rrit jetën e mjetit dhe shkallën e bluarjes.
60/80  80/100  100/120
120/140 140/170
170/200  200/230
230/270 270/325
325/400 400/500
500/600 600/800Na kontaktoni