+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

produkt shfaq


Ti, TTi, ndjeshmëria magnetike, shpërndarja e madhësisë së grimcave janë testuar në sistemin tonë të menaxhimit të cilësisë për të siguruar stabilitetin e produkteve që furnizojnë

RRETH US


Hengfeng është një grup industrial i integruar me R&D, prodhimi dhe shitja e pluhurit diamant sintetik industrial për të gjithë botën. Që atëherë Hengfeng ka përvojë në këtë industri 2000. Ne këmbëngulim në konceptin e 'mbajmë fjalët tona për qindra vjet'.

Hengfeng ka pajisje të plota të prodhimit për prodhimin tonë të përgjithshëm me teknologji të përparuar. Ti, TTi, ndjeshmëria magnetike, shpërndarja e madhësisë së grimcave testohet në sistemin tonë të menaxhimit të cilësisë për tu siguruar

SHIKO ME SHUME

avantazh

Kompania ka krijuar një sistem të plotë dhe të plotë të menaxhimit të cilësisë dhe ka kaluar certifikimin ndërkombëtar të sistemit të cilësisë ISO9001

SHIKO ME SHUME

LAJM


Hengfeng ka pajisje të plota të prodhimit për prodhimin tonë të përgjithshëm me teknologji të përparuar

Certifikata