+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

Ti je këtu. : Shtëpia >Rreth nesh >Profili i kompanisë

Hengfeng is an industrial group integrated with R&D, prodhimi dhe shitja e pluhurit diamant sintetik industrial për të gjithë botën. Që atëherë Hengfeng ka përvojë në këtë industri 2000. Ne këmbëngulim në konceptin e 'mbajmë fjalët tona për qindra vjet'.

Hengfeng ka pajisje të plota të prodhimit për prodhimin tonë të përgjithshëm me teknologji të përparuar. Ti, TTi, ndjeshmëria magnetike, particle size distribution are tested in our quality management system to ensure the stability of products supplying.Superior after sales service and in time response for all of your requirements.

Cooperating with Hengfeng, you can trust us completely all about industrial synthetic diamond powder.