+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

Produkte

Ti je këtu. : Shtëpia >Produkt >CBN

  • /img / cbn_monocrystaline-85.jpg
  • Monokristalinë CBN

Monokristalinë CBN

Fortësia e monokristalinës CBN është më e ulët se pluhuri diamant sintetik, por me rezistencë ndaj temperaturës më të lartë. Produktet janë në ngjyrën e zezë, kafe e erret, qelibar me formë të parregullt dhe bllokuese. Ato përdoren për lidhje rrëshire, lidhje e vitrifikuar, lidhje metalike dhe mjete për plating.

HETIM
  • Specifikimi

Foto

Nota

Përshkrimi

Disponueshmëria e madhësisë

HFD-C05

Ngjyra e zezë, formë e parregullt, forcë e ulët por
aftësi e mirë për të mprehur vetveten. Me lehtësisht
tipar i shkrifët, është përdorur kryesisht për lidhje rrëshire
sistemet dhe bluarja me temperaturë të ulët
aplikimi.

60/80 (B252)
80/100 (B181)
100/120 (B151)
120/140 (B126)
140/170 (B107)
170/200 (B91)
200/230 (B76)
230/270 (B64)
270/325 (B54)
325/400 (B46)

HFD-C10

Ngjyra e zezë, formë e parregullt, forcë mesatare.
Ata kanë efikasitet të lartë bluarje me të tyre
kënde, të cilat e bëjnë atë gjerësisht të përdorur në rrëshirë
aplikacione të lidhjeve dhe lidhjeve të qelqëzuara.

HFD-C20

Ngjyra e zezë, monokristaline, formë bllokuese,
rezistencë të lartë dhe termostabilitet. Kryesisht
përdoret për lidhje të vitrifikuar dhe lidhje metalike
aplikimet, të cilat mund të mbajnë jetën e mjeteve
dhe efikasitetin e tyre të bluarjes.Foto

Nota

Përshkrimi

Disponueshmëria e madhësisë


HFD-C40

Kafe e erret, formë e parregullt, forcë mesatare
dhe termostabilitet të lartë. Mund të përdoret për të
lidhje rrëshire, lidhje e vitrifikuar dhe lidhje metalike
aplikimet.

40/50 (B427)  
50/60 (B301)    
60/80 (B252)  
80/100 (B181)  
100/120 (B151)  
120/140 (B126)    
140/170 (B107)   
170/200 (B91)  
200/230 (B76)  
230/270 (B64)  
270/325 (B54)  
325/400 (B46)  


HFD-C50

Kafe e erret, formë bllokuese, forcë e lartë dhe
qëndrueshmëria e termostabilitetit. Përdoret kryesisht në metal
lidhje dhe mjete të elektroplazuara.


HFD-C60

Ngjyra e artë, formë bllokuese, forcë e lartë dhe
termostabilitet shumë i lartë. Usedshtë përdorur gjerësisht në
sistemet e lidhjeve metalike dhe mjetet e elektromotuara.

Na kontaktoni