+86 731 8800 3666
Të gjitha kategoritë

Produkte

Ti je këtu. : Shtëpia >Produkt >CBN

  • /img / cbn-mikron-pluhur.jpg
  • Pluhur mikron CBN

Pluhur mikron CBN

Fortësia e pluhurit mikron CBN është më e ulët se pluhuri mikron sintetik i diamantit, por me rezistencë ndaj temperaturës më të lartë. Përdoret gjerësisht për rrotat bluarëse CBN për metalet e zeza, mjete të çmuara dhe trupa të sinteruar PCBN dhe CBN.

HETIM
  • Specifikimi

Foto

Nota

Përshkrimi

Disponueshmëria e madhësisë


HFD-C20

HFD-A80

Ngjyra e zezë, formë e parregullt.

36-54, 35-45, 30-40

20-40, 22-36, 15-25

12-22, 10-20, 8-16

7-14, 6-12, 5-10

4-8, 3-6, 2-5, 2-4

2-3, 1-3, 1-2, 0-2Na kontaktoni