+86 731 8800 3666
Сите Категории

Производи

Ти си тука : Дома >>Производ >>Монокрилин

  • /img / policrystaline_diamond.jpg
  • Покристалин дијамант

Покристалин дијамант

Покристална форма на производи, кои имаат добра способност за самоострина. Добар избор е да ја подобрите ефикасноста на мелење и да ги одржувате алатките со добар век на траење. Производите се широко користени во мелење тркала.

ИСТРАУВАЕ
  • СпецификацијаФотографија

Одделение

Опис

Големина Достапност


HFD-MPB1

Покристална форма на производи, кои имаат

добра способност за самоострина. Тоа е добар избор

да се подобри ефикасноста на мелење и да се задржи

алатки со добар живот. Производите се широко

употребени тркала за мелење.

40/50, 50/60, 60/70, 70/80

80/100, 100/120, 120/140

140/170, 170/200, 200/230

230/270, 270/325, 325/400

HFD-MPB1
HFD-MPRКонтактирајте не