+86 731 8800 3666
Сите Категории

Производи

Ти си тука : Дома >>Производ >>Монокрилин

  • /img / mesh_material_rvd.jpg
  • Материјал од мрежа (RVD)

Материјал од мрежа (RVD)

Производи со груба и остра површина. Погоден е за смоларна врска, метална врска, абразиви со стакло од стакло, алат за позлата, и друга апликација. Мелење и полирање на скапоцен камен, очила, керамика, полупроводник, камен и сл.

ИСТРАУВАЕ
  • Спецификација

Фотографија

Име

Оценки

Апликации

Големина Достапност

   
Моно-кристал
Дијамант

HFD1220

Супер квалитетен синтетички дијамант, за високо
технологија и големо барање  апликации,
сечење, дупчење итн.
20/30  30/35 30/40 
35/40 40/45 40/50 
45/50 50/60

HFD1230

HFD1240

HFD1260

HFD1280

HFD1290

Моно-кристал
Дијамант

HFD3212

Погоден за пила и грубо полирање тежок
материјали, мелење камен, керамика и стакло,
широк спектар на апликации за мелење.
60/70 70/80 80/100
100/120 120/140
140/170 170/200
200/230 230/270
270/325 325/400
400/500 500/600

HFD3213

HFD3214

HFD3215

HFD3216

HFD3217

HFD3218Фотографија

Одделение

Опис

Големина Достапност


HFD-C05

Зелена, погоден за полирање камен, керамика,  
природен камен и сл.
30/40 40/50 50/60 60/70
70/80 80/100 100/120  
120/140 140/170 170/200
  200/230 230/270 270/325
  325/400 400/500 500/600
600/800

HFD1211

 

Жолто, погоден за полирање камен, керамика  и сл.

HFD-MP10

Погоден е за смоларна врска, метална врска,
абразиви со стакло од стакло, алат за позлата
и сл. Мелење и полирање на скапоцен камен,  
очила, керамика, камења и сл.
0-0.5  0-1 0-1.5  0-2
0.5-1 1-2  1-3  2-3  2-4  
3-5  3-6  4-6  4-8  5-10  
6-12  8-12 8-15  8-16
10-18  10-20  12-22 
15-25  20-30  22-36  
30-40 36-54  40-60  40-80
HFD-MP20
HFD-MP30

HFD-C20

Обложени
на 30%,
50%,
56%

Специјално дизајниран за кобалт, железо и бронза
системи за врски.Тенка легура на титаниумскиот слој е
хемиски формирана на дијамантската површина како А.
brige за силно да ја донесеме металната матрица до
дијамантска површина. Одлична сила на задржување
го подобрува траењето на алатката и брзината на мелење.
60/80  80/100  100/120
120/140 140/170
170/200  200/230
230/270 270/325
325/400 400/500
500/600 600/800Контактирајте не