+86 731 8800 3666
Сите Категории

производ шоу


Ти, TTi, магнетна подложност, Дистрибуцијата на големината на честичките се тестира во нашиот систем за управување со квалитет за да се обезбеди стабилност на снабдувањето со производи

ЗА САД


Хенгфенг е индустриска група интегрирана со R&D, производство и продажба на индустриски синтетички дијамантски прав на целиот свет. Од тогаш Хенгфенг има искуство во оваа индустрија 2000. Ние истрајуваме на концептот „да ги чуваме нашите зборови стотици години“.

Хенгфенг има комплетна опрема за производство за општо производство со напредна технологија. Ти, TTi, магнетна подложност, дистрибуцијата на големината на честичките се тестира во нашиот систем за управување со квалитет за да се обезбеди

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

предност

Компанијата воспостави целосен и комплетен систем за управување со квалитет и го помина меѓународното сертифицирање на системот за квалитет ISO9001

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ

ВЕСТИ


Хенгфенг има комплетна опрема за производство за општо производство со напредна технологија

Сертификат