+86 731 8800 3666
Сите Категории

Профил на компанијата

Ти си тука : Дома >>За нас >>Профил на компанијата

Хенгфенг е индустриска група интегрирана во Р.&Д., производство и продажба на индустриски синтетички дијамантски прав на целиот свет. Од тогаш Хенгфенг има искуство во оваа индустрија 2000. Ние истрајуваме на концептот „да ги чуваме нашите зборови стотици години“.

Хенгфенг има комплетна опрема за производство за општо производство со напредна технологија. Ти, TTi, магнетна подложност, Дистрибуцијата на големината на честичките се тестира во нашиот систем за управување со квалитет за да се обезбеди стабилност на снабдувањето со производи. Врвна услуга по продажбата и навремена реакција за сите ваши барања.

Соработка со Хенгфенг, можете да ни верувате целосно во врска со индустрискиот синтетички дијамантски прав.