+86 731 8800 3666
Сите Категории

Производи

Ти си тука : Дома >>Производ >>CBN

  • /img / cbn_monocrystaline-85.jpg
  • ЦБН монокристалин

ЦБН монокристалин

Цврстината на CBN монокристалин е помала од синтетичкиот дијамантски прав, но со поголема отпорност на температура. Производите се во црна боја, темно кафеаво, килибар со неправилна и блокирана форма. Тие се користат за смоларна врска, стаклена врска, алатки за метална врска и позлата.

ИСТРАУВАЕ
  • Спецификација

Фотографија

Одделение

Опис

Големина Достапност

HFD-C05

Црна боја, неправилна форма, мала јачина но
добра способност за самоострење. Со своите лесно
ронлива карактеристика, главно се користи за смола врска
системи и мелење со ниска температура
апликација.

60/80 (Б252)
80/100 (Б181)
100/120 (Б151)
120/140 (Б126)
140/170 (Б107)
170/200 (Б91)
200/230 (Б76)
230/270 (Б64)
270/325 (Б54)
325/400 (Б46)

HFD-C10

Црна боја, неправилна форма, средна јачина.
Тие имаат висока ефикасност на мелење со нивните
агли, кои го прават широко користен во смола
апликации за врски и витрифицирани врски.

HFD-C20

Црна боја, монокристален, блокирана форма,
висока јачина и термостабилност. Тоа е главно
се користи за витрифицирана врска и метална врска
апликации, што може да го одржи животот на алатките
и нивната ефикасност на мелење.Фотографија

Одделение

Опис

Големина Достапност


HFD-C40

Темно кафеаво, неправилна форма, средна јачина
и висока термостабилност. Може да се користи за
смола врска, стаклена врска и метална врска
апликации.

40/50 (Б427)  
50/60 (Б301)    
60/80 (Б252)  
80/100 (Б181)  
100/120 (Б151)  
120/140 (Б126)    
140/170 (Б107)   
170/200 (Б91)  
200/230 (Б76)  
230/270 (Б64)  
270/325 (Б54)  
325/400 (Б46)  


HFD-C50

Темно кафеаво, блокирана форма, висока јачина и
термостабилност. Главно се користи во метал
врски и електропластирани алатки.


HFD-C60

Златна боја, блокирана форма, висока јачина и
многу висока термостабилност. Широко се користи во
системи за метални врски и електропластирани алатки.

Контактирајте не