+86 731 8800 3666
Сите Категории

Производи

Ти си тука : Дома >>Производ >>CBN

  • /img / cbn-микрон-прав.jpg
  • CBN микрон во прав

CBN микрон во прав

Цврстината на прашокот за микрон CBN е помала од прашокот за микрон од синтетички дијаманти, но со поголема отпорност на температура. Широко се користи за мелење тркала CBN за црни метали, скапоцени алатки и синтерувани тела на PCBN и CBN.

ИСТРАУВАЕ
  • Спецификација

Фотографија

Одделение

Опис

Големина Достапност


HFD-C20

HFD-A80

Црна боја, неправилна форма.

36-54, 35-45, 30-40

20-40, 22-36, 15-25

12-22, 10-20, 8-16

7-14, 6-12, 5-10

4-8, 3-6, 2-5, 2-4

2-3, 1-3, 1-2, 0-2Контактирајте не